Kerhot

KERHOTOIMINTA ALKAA SYYSKUULLA.

4H-kerhojen tavoitteena on tarjota lapsille ja nuorille turvalliset ja luotettavat puitteet viettää vapaa-aikaa ohjatussa ja valvotussa seurassa. Toiminnallamme tuemme lasten ja nuorten tasapainoista kehitystä ja elämän hallintaa edistämällä heidän omatoimisuuttaan, yritteliäisyyttä, yhteistyötaitoja, arjentaitoja, kansainvälisyyttä, luonnon ja ympäristön kunnioitusta sekä lisäämällä monipuolisia onnistumisen kokemuksia. Kerhot on suunnattu 6 ikävuodesta ylöspäin.

Ilmoittautuminen ja jäsenmaksu


Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan Parkanon 4H-kerhoihin syyskaudelle 2022. Harrastamisen Suomen Mallin, HSM, kerhojen ilmoittautuminen koulusta saadun Wilma linkin kautta. Ilmoittautuminen on pakollista , jotta kerholaisen tiedot ja huoltajien yhteystiedot ovat 4H-yhdistyksen ja kerhonohjaajien käytettävissä ensimmäisestä kerhokäynnistä alkaen. Täytättehän kaikki tiedot huolellisesti. 

*
Kerholaisen valokuvia saa käyttää harkitusti 4H:n kanavissa. *
Jäseneksi liittyminen *

Liittymällä Parkanon 4H-yhdistyksen jäseneksi, voit osallistua  kaikkeen toimintaamme joko ilmaiseksi tai jäsenetuhintaan. Kerhotoiminta on aina jäsenille ilmaista. Tapahtumat ja retket on suunnattu ensisijaisesti jäsenistölle, Jäsenmaksumme on 35 euroa yksilöjäsenmaksu ja 70 euroa koko perheen jäsenmaksu. Jäseneksi voit liittyä koska tahansa ja jäsenyys on voimassa vuoden liittymis päivästä alkaen. Jäsenyyteen kuuluu digitaalinen 4H-jäsenkortti, josta näet omat tietosi ja jolla saa alennuksia ja etuja. Jäsenillä on lisäksi 4H-tilaisuudet kattava tapaturmavakuutus. Jäseneksi voit liittyä tästä