Ajankohtaista

Ajankohtaista

Omenat mehuiksi mehuasemallamme. Ajanvaraukset ma-pe klo 15-18 numerosta 0400 733134.
Suomen 4H-liiton suositus on noudattaa viranomaissuosituksia. Suomen hallitus on suositellut, että tartuntojen vähentämiseksi tulee myös rajoittaa ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla. Töstä syystä perumme huhtikuun koulutuksen tällä tietoa.
PARKANON 4H- YHDISTYKSEN KERHOTOIMINTA JÄÄ TAUOLLE TOISTAISEKSI Suomen 4H-liiton suositus on noudattaa viranomaissuosituksia. Suomen hallitus on suositellut, että tartuntojen vähentämiseksi tulee myös rajoittaa ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla. Erityisen tärkeää tämä on riskiryhmiin kuuluvien ikääntyneiden ja perussairaiden suojelemiseksi. Suomen 4H-liitto suosittelee, että 4H-yhdistysten kerhotoiminta keskeytetään toistaiseksi 12.3.2020 lähtien. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) seuraa valtakunnallista ja kansainvälistä tilannetta ja antaa ohjeita tartuntojen ehkäisyssä osoitteessa www.thl.fi.
Kevään toinen hygieniapassikoulutus 1.-2.4. klo 17-20 Iisakin auditoriossa, jos saamme tarpeeksi ilmoittautuneita. Hinta 50€, sisltää koulutuksen ja testin. Sitovat ilmoittautumiset 30.3. mennessä parkano@4h.fi tai 0400 733134
RSS ATOM