Tervetuloa

TERVETULOA PARKANON 4H-YHDISTYKSEN KOTISIVUILLE.

 

Parkanon 4H-yhdistys toimii Parkanon kaupungin alueella. Yhdistyksessämme toimii tällä hetkellä kuusi 4H-kerhoa. Työllistämme kymmeniä nuoria vuosittain. Vuonna 2019 työllistimme yli 40 nuorta eri töihin. Meillä nuoret työllistyvät yhdistyksen omiin elinkeinotoimintoihin, joita ovat mm. jäätelökioski, mansikkamyynti ja työpalvelu. Työpalvelustamme asiakas voi tilata mm. siivousta tai vaikkapa nurmikonajoa. Työsuhteet kestävät muutamasta tunnista kuukausiin, ellei jopa koko vuoden.

Pyöritämme mehuasemaa elo-syyskuun aikana. Sinne asiakas voi varata ajan, ja tuoda esimerkiksi omenansa mehustettaviksi. Mehuasemaltamme saa mehun myös pastöroituna.

Pyrimme järjestämään erilaisia kursseja ja koulutuksia. 4H:n suosittuja koulutuksia ovat mm. Ajokortti työelämään- ja Hygieniapassi-koulutus. Kysy tulevia koulutuksia tai kursseja yhdistyksestä.

4H on maailmanlaajuinen nuorisojärjestö, jonka kattojärjestönä Suomessa toimii Suomen 4H-liitto. 4H:ssa nuoret oppivat työelämä- ja kädentaitoja. 4H on erinomainen harrastus, joka alkaa 4H-kerhoista 6-vuotiaana. 13-vuotiaasta eteenpäin voi nuori osallistua koulutuksiin ja kansainvälisille leireille. Lue lisää 4H-järjestöstä 4H-liiton sivuilta.
 

Viihdythän sivuillamme!

Sari Kuusikko
Toiminnanjohtaja
Parkanon 4H-yhdistys ry.