Palvelut ja työllistäminen

4H on merkittävä nuorten työllistäjä Parkanossa. Vuosittain palkataan 30-40 nuorta erilaisiin tehtäviin.

 

4H yhdistyksellä on jäätelökioski sekä  mansikan- ja herneenmyyntipiste, joihin palkataan nuoria myyntitehtäviin.

 

Erilaiset pihatyöt ja työpalvelu tarjoavat työtä ahkerille nuorille. 4H:n kautta voit saada satunnaisia työkeikkoja ja näin tienata taskurahaa. Työ on pääasiassa siivousta, puutarhatöitä, maalausta, kiireaputehtäviä kaupoilla ym.

 

Ole rohkeasti yhteydessä ja kerro osaamisestasi.


KESÄTYÖPAIKAT 2021 AVOINNA www.mol.fi  Haku 19.3. klo 15 asti.                              

 

Jäätelökioski ja mansikkamyynti

Jäätelökioski toimii vanhan paloaseman pihapiirissä toukokuusta elokuuhun. Mansikan/hernemyyntipiste sijaitsee K-Supermarket Parkanon sisäänkäynnin yhteydessä.

 

Mehuasema avoinna

Syys - lokakuussa tarjoamme mahdollisuutta puristaa puutarhasi omenat terveelliseksi mehuksi. Mehuasemalla saat mehusi myös pastöroiduksi. Mehuaseman osoite, Koulukatu 1. Ajanvaraukset ma-pe klo 15-18 numerosta 0400 733134.

 

Lisätietoja toiminnoistamme yhdistyksestä.

 

TYÖPALVELU ; Kotityöt - Asiointiapu - Pihatyöt  - Kiireapu

Tarjoaa apua arjen askareisiin - siivous, kodinhoito, asiointiapu, pihatyöt, kiireapu yms. Ammattitaitoiset työntekijät ja nuoret ovat palveluksessasi. Palvelu on kotitalousvähennyskelpoinen ja toimii ympäri vuoden. Meiltä myös alviton palvelu, kysy lisää

 

Työllisty yhdistyksessä!

Parkanon 4H-yhdistyksellä on toiminnassa Työpalvelu  "DUUNIRINKI". Duunirinkiin voivat ilmoittautua kaikki keikkatöistä kiinnostuneet ja motivoituneet nuoret. Keikkatöitä on tarjolla hyvin monenlaisia ja voitkin kertoa ilmoittautuessasi, minkälaisia töitä teet mieluiten, mitä koulutuksia/ harrastuksia sinulla on ja kuinka olet käytettävissä. Jos sinulla on suoritettuna esim. hygieniapassia tai koiranhoitokoulutusta, kerrothan siitä meille. Meidän tehtävämme on löytää työpalvelusta tilanneelle asiakkaalle hänen tarpeitaan parhaiten vastaava työntekijä. 

Jos kiinnostuit, löydät tämän tekstin alta ilmoittautumislomakkeen, jolla voit kertoa halukkuudestasi työllistyä yhdistykselle. Voit halutessasi kirjoittaa mainostekstin itsestäsi, joka julkaistaan palvelut-välilehdellä, jossa asiakkaat voivat etukäteen tutustua nuoriin työntekijöihin. 

Muutoin voit työllistyä yhdistyksessä vuosittain kesätöihin sekä kerhonohjaajana. 

 

 

 

Työpalvelu DUUNIRINKI ilmoittauminen

*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Opi tekemällä -työharjoitteluprojektin työntekijöitä
Asiakas ja myyjä jäätelökioskilla