Kilpailut

Bongaa puulaji – Mun puuni kilpailu

Tunnistatko haavan, vaahteran, ja männyn? Oletko jo halannut puuta tai kiivennyt sen oksille? Mikä on lempipuusi? Mikä puulaji olisit jos olisit puu?

Tässä kilpailussa otetaan itsestä selfie lempipuusi kanssa!                                                          

Kisa on käynnissä 6.10.2018 -30.9.2019.

Kilpailu on avoin kaikille nuorille ja siinä kisataan kahdessa sarjassa

    6–12-vuotiaat

  13–28-vuotiaat

Mene metsäretkelle, kipaise koulun pihaan tai lähipuistoosi ja ota kaverikuva tai itsestäsi selfie lempipuusi kanssa! Puulajin tulee olla tunnistettavissa eli ota siitä esimerkiksi lehti tai runko kuvaan näkyviin. Kerro kuvatekstissä mikä puulaji on kyseessä ja miksi puu on tärkeä sinulle. Pistä luovuutesi liikkeelle. Ihan vakavalla ilmeellä ei tarvitse olla.

 6–12-vuotiaiden valokuvat ja tekstit  lähetetään sähköpostilla hannele.kortesoja@4h.fi

13–28-vuotiaiden sarjassa valokuvat ladataan Instagramiin. Muistathan, että Instagramin käyttäjien on oltava vähintään 13-vuotiaita.

1.   Ota selfie tunnistettavan lempipuulajisi kanssa.

2.    Lataa valokuva Instagramiin. Merkitse kuvasi hastagilla #munpuuni  #nuortenluovaluonto. Samalla voit kuvailla muutamalla sanalla, miksi valitsit tämän puun tai puulajin. Muistathan, että Instagramin käyttäjien on oltava vähintään 13-vuotiaita.Instagram-tilin on myös oltava julkinen, jotta voit osallistua kisaan.

 

Kilpailun tarkemmat säännöt kuvienkäyttöehdoista löydät                                                    parkano.4h.fi/kilpailut

Kummankin sarja kolme parasta palkitaan tuomariston toimesta. Palkintona on rahalahjakortti sekä tuotepalkintoja. Kaikkien kisaan osallistuneiden kesken arvotaan lisäksi eri tuotepalkintoja.

Kilpailukuvien näyttely  Pirkanmaan Erämessuilla 4H-yhdistyksen osastolla 7-9.6.2019                                                       

Bongaa puulaji - Mun puuni kilpailua tukee Kihniö-Parkano Metsänomistajat MHY

 

Lisätietoja

Nuorten #Luova Luonto hanke

Hannele Kortesoja

040 561 4897

hannele.kortesoja@4h.fi